In Ideaal magazine

Het magazine Ideaal (van de ASN bank) noemt Adopteer een Geit als een van de ‘ideale cadeaus’ om met kerst te geven. Zie: http://ideaal15.asnbank-zine.nl/#!11-Ideale-cadeaus.

Uit magazine Ideaal

. . . → Lees verder: In Ideaal magazine

Uitslag Charity Awards

Op woensdag 24 september werden in het NRC Café Restaurant de winnaars van de NRC Charity Awards 2014 bekend gemaakt. Joanne en Sven waren hier ook bij aanwezig en helaas hebben we geen award gewonnen. Toch zijn we heel blij . . . → Lees verder: Uitslag Charity Awards

Nog 23 dagen!

Nog 23 dagen de mogelijkheid om te stemmen op Adopteer een Geit. Op nrccharityawards.nl kunt u uw stem uitbrengen op de mooiste of meest krachtige advertentie van dit jaar (zie foto van stuk uit NRC). Stem op Adopteer een Geit en . . . → Lees verder: Nog 23 dagen!

Geselecteerd voor Charity Awards!

Uw stem is nodig! Op nrccharityawards.nl kunt u uw stem uitbrengen op de mooiste of meest krachtige advertentie van dit jaar. Stem op Adopteer een Geit en help ons aan een gratis spread in NRC Handelsblad en/of nrc.next! Uit 212 advertenties . . . → Lees verder: Geselecteerd voor Charity Awards!

Adopteer een Geit wetenschappelijk onderbouwd

Samen met Joseph Weyusya (directeur van ARDI in Uganda en ontwikkelaar van het project in Uganda), heeft Joanne Leerlooijer een wetenschappelijk stuk geschreven over het Adopteer een Geit project. Aan de hand van het ‘Intervention Mapping model’ is in . . . → Lees verder: Adopteer een Geit wetenschappelijk onderbouwd